Van TB Başkanı Süer'in talebi, Milletvekili Arvas'ın desteği ile besicilere 7 bin ton arpa

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer'in talebi üzerine Milletvekili Abdulahat Arvas kentteki besciler için 4 bin ton arpaya ilaveten 3 bin ton daha eklendiği müjdesini verdi.

Van Haberleri 29.12.2019 00:51:05 0
Van TB Başkanı Süer'in talebi, Milletvekili Arvas'ın desteği ile besicilere 7 bin ton arpa
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer'in talebi üzerine Milletvekili Abdulahat Arvas kentteki besciler için 4 bin ton arpaya ilaveten 3 bin ton daha eklendiğini toplam kış ayı için besicilere 7 bin ton arpa desteği yapılacağını duyurdu.

VAN'A TOPLAM 7 BİN TON ARPA SEVKİYATI

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas konuyla ilgili yaptığı açıklamada VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer , Talebiniz üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kış mevsiminde besici ve üreticilerimizin İhtiyaçlarının karşılanması amacıyla sevkiyatı yapılmış 4 bin ton Arpa’ya ilaveten önümüzdeki hafta itibariyle 3 bin ton Arpa’nın daha sevkiyatı planlandığını söyledi.

VAN TB BAŞKANI SÜER'E TEŞEKKÜR

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer'e hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Arvas, "Bu husustaki hassasiyetiniz ve gayretiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim." dedi.

BESİCİLERE MÜJDE

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, "Bir süredir devam eden görüşmelerimiz meyvesini verdi. Bu sezon sevkiyatı yapılan 4 bin ton arpaya ek olarak önümüzdeki haftadan itibaren 3 bin ton arpanın daha sevkiyat yapılacağını tüm üreticilerimize müjdeliyorum. Bu  süreçte taleplerimizi dikkate alarak hızla çözüme kavuşturan, ihtiyaç halinde daha da fazla sevkiyat yapılabileceğini taahhüt eden milletvekilimiz Abdulahat Arvas'a ilgi ve desteği için şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem