Van OSB Başkanı Aslan İdlib şehitleri için taziye mesajı yayımladı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, İdlib Şehitleri İçin Taziye Mesajı Yayımladı.

Van Haberleri 29.02.2020 16:27:52 0
Van OSB Başkanı Aslan İdlib şehitleri için taziye mesajı yayımladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, İdlib şehitleri için taziye mesajı yayımlayarak şehit olan askerle Allahtan rahmet diledi.

Başkan Aslan mesajında, “İdlib’de meydana gelen hain saldırıda 34 askerimiz şehit olmuş, 32 askerimiz de yaralanmıştır. Her zamankinden daha fazla güçlü ve birlik içinde olacağız. Ülkemizin ve bölgemizin huzuru, refahı ve istikrarı için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da millet olarak her zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçteyiz. Çanakkale zaferinde olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik şuuruyla hareket ederek ülkemizi düşmanlardan muhafaza etmek için Devletimizin ve milletimizin yanındayız.” İfadelerine yer verdi.

Açıklamanın devamında, “Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyinde birçok ilden şehit verdik. Şehitlerimizin derin üzüntüsünü yüreklerimizde taşıyoruz. Ülkemizin dört bir yanını saran bu büyük acı, hüzün doluyuz. Birlik ve beraberliğimiz ve ülkemizin geleceği için canını veren askerimize minnettarız. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem