Van milletvekili Osman Nuri Gülaçar Odatv’nin iddialarını yalanladı

Marjinal örgütlere yakınlığıyla bilinen Odatv tarafından yapılan haberde, AK Parti Van Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Osman Nuri Gülaçar'ın makamında bir kişinin intihar ettiği iddiasında bulunmuştu.

Van Haberleri 29.11.2019 14:04:40 0
Van milletvekili Osman Nuri Gülaçar Odatv’nin iddialarını yalanladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hakkındaki iddialar ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, şahsın psikolojik sorunlarının olduğunu ve kendisi ile yakinen ilgilendiğini söyledi.  Gülaçar, 'sara' rahatsızlığı olduğunu belirtti. 

Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Erkan yıllardır tanıdığım bildiğim bir genç. Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz. Ailesi ve yakın çevresi biliyor. Zaman zaman Ankaraya gelir misafirimiz olur. Dün ve bugün de misafir ettik ilgilendik. Ailevi problemlerinin olduğunu biliyoruz.” Dedi.

HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILDI
Odatv tarafından iftiraya uğradığını ve konuyla ilgili hukuki adımların atılacağını belirten Gülaçar, “Genel kurul çalışmaları için ayrıldıktan sonra bir hadisenin yaşandığı bilgisini aldık. Odatv adlı İnternet sitesinde yer alan haberde, odadan kovma gibi gerçeklikle alakası olmayan iddialara yer verilmesi iftiradan başka birşey değildir. Olayın aslını araştırmak için gösterilen çabaya saygımız sonsuz, medyanın gayreti de devam etmelidir. İftiradan başka bir kelimeyle ifade edilmeyecek iddialar için derhal hukuki adımlar atılacaktır.” diye konuştu.

GAZETECİLİK MESLEĞİNE LEKE SÜRÜYORLAR
Uydurma bir şekilde servis edilen haberden dolayı PKK yanlısı Odatv çalışanlarını kınayan Gülaçar, “İftirayı, manipülasyonu meslek edinmiş, gazetecilik mesleğine leke süren bu insanların bir an önce bu alışkanlıklarını terk etmeleri gerekmektedir. Son olarak bahse konu kardeşimizi ziyaret ettim kardeşimizin durumu iyi, sağlığı sıhhati yerinde. Daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğu bilinmektedir. Bu kardeşimizin sıkıntılarıyla daha önce nasıl ilgilendiysek bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem