Van İpekyolu'nda Ercişli Emrah Sokak yenilendi

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEDEKİ ARA SOKAK VE CADDELERİ DAHA KULLANIŞLI HALE GETİRMEK AMACIYLA BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA ERCİŞLİ EMRAH SOKAK YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU.

Van Haberleri 13.08.2020 15:50:10 0
Van İpekyolu'nda Ercişli Emrah Sokak yenilendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından ilçedeki ara sokak ve caddeleri daha kullanışlı hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Ercişli Emrah Sokak yeni yüzüne kavuştu.

İpekyolu Belediyesi ilçedeki ara sokak ve caddeleri daha kullanışlı hale getirmek ve modern bir görüntüye kavuşturmak için hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında başlattığı projelerini hızlı bir şekilde sonuçlandıran İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa süre önce ilçeye bağlı Hafıziye Mahallesi Ercişli Emrah Sokak’ta çalışmalar başlamıştı. İlk olarak 400 metre uzunluğunda 11 metre genişliğindeki sokakta asfalt sökümü yapan belediye ekipleri daha sonra bu sokakta oluk taşı, bordür döşeme ve gerekli yerlerde kaldırım yenileme çalışmaları başlattı. Altyapı çalışmaları ile birlikte zemin iyileştirme çalışmasının da gerçekleştirildiği yol, sıcak asfalt serimi ile sona ererken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ercişli Emrah Sokak ile bağlantısı olan sokaklarda da zemin iyileştirme, asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem