Van İpekyolu'nda günlük 450 ton çöp toplanıyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, beraberinde İl Defterdarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar ile 2020 yılının ilk  gününde Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

Van Haberleri 2.01.2020 00:40:05 0
Van İpekyolu'nda günlük 450 ton çöp toplanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan,  İpekyolu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Garaj Amirliğinde çalışan personellerin  yeni yılını tebrik  edip bir süre sohbet ederek çalışan temizlik  personelinin  taleplerini  ve ihtiyaçlarını dinledi.  

Daha sonra personele hitaben konuşan Başkan Vekili Sinan Aslan, “ İpekyolu Belediyesi olarak  halk ve çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Şehrin  en büyük temizlik yükü İpekyolu’nda, inşallah Çevre Koruma ekibimizle birlikte hiçbir şikayete mâhal vermeden bu işin üstesinden geleceğiz. 'Vatanını en çok seven insan işini en iyi icra eden insandır' şiarıyla işlerimizi takip edeceğiz. Zaman zaman sizlerle beraber olacağız. Hep birlikte “Biz” duygusuyla ilçemize hizmet ediyoruz. Daha temiz, daha sağlıklı bir İpekyolu için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Burada sizlerle olmaktan son derece mutlu oldum. Çalışmalarınızda  başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avcı, ilçe genelinde  yapılan temizlik  çalışmaları hakkında Başkan Vekili Sinan Aslan'a bilgi verdi.

Bu yıldan itibaren  İpekyolu sınırı içinde bulunan 24 caddenin temizliğinin de Büyükşehir Belediyesinden, İpekyolu Belediyesine devredildiğini dile getiren Avcı, ilçe genelinde her gün 70 araç  ekipman ve 350 personel ile  5000 noktada temizlik  hizmetlerini  sürdürdüklerini,  günlük  450 ton civarında çöp ve katı atık toplama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem