Van İlçe Belediye Başkanlarından Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Efeoğlu’na ziyaret

Van İlçe Belediye Başkanları Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu’nu ziyaret etti.

Van Haberleri 20.02.2020 23:21:34 0
Van İlçe Belediye Başkanlarından Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Efeoğlu’na ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu’nu ziyaret etti.

Van’da 12 bin civarında üyesi olan Hak-İş Konfederasyonu toplumda sorun ve problemleri dile getirerek farkındalık sürdürmeye devam ediyor. Kentte yapılan çalışma ve ziyaretleriyle, başarılı hizmet üretilmesinde etki oluşturan Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Belediye Başkanlarını misafir etti.

Hak-İş Konfederasyonu, Hizmet-İş Sendikası Van İl Temsilcisi Abdullah Efeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan heyet, çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Belediyelerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren ve görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının kendileri için önemine vurgu yaptı.

Belediye Başkanları tarafından yapılan ziyaretleri değerlendiren Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, “İlçe Belediye Başkanlarımız ziyaretimize geldiler, yapılan ziyarette üyelerimizle ilgili sorun ve sıkıntılar gündeme geldi. Belediyelerde çalışan üyelerimizin sorunların çözümünü ve performansı arttırmak için neler yapılabileceğini konuştuk. Başkanlarımıza yapılan güzel çalışmalarda sendikamızın her zaman kendilerine destek vereceğini belirttik. Ancak yapılan hata ve eksiklikleri de ifade ederek, daha başarılı çalışmaların yapılması için eleştirelerde de bulunduğumuzda kırılıp gücenmemeleri gerektiğini söyledik. Bizler her şeyden önce dost olduğumuzun göstergesi olarak bir birimize her konuda destek olduğumuz gibi, varsa yanlışların da düzeltilmesi gerektiğini söylemeleyiz.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman

Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem