Van İl Jandarma Komutanlığından ‘Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda’ uygulaması 

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karayolları Trafik Haftası kapsamında trafik kazalarının azaltılması ulaşımın güvenli bir şekilde yapılması için denetim yaptı.

Van Haberleri 8.05.2020 15:21:43 0
Van İl Jandarma Komutanlığından ‘Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda’ uygulaması 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında “Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda” ve “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” sloganıyla trafik denetimi yapıldı.

Van İl Jandarma Komutanlığı trafik denetimi yaptı denetim yapan ekipler, sürücülere kurallara uymaları konusunda ikazda bulundu. Her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü Karayolları Trafik Günü ve takip eden haftada ise Karayolları Trafik Haftası olarak kutlanmakta. Trafik Haftası süresince Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında “Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda” ve “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” sloganıyla trafik denetimi icra edilmiştir.

Denetim süresince oluşturulan trafik kuralları bilgilendirme masası ile sürücüler; Trafik kuralları, trafik düzeni ve güvenliği ile Covid-19 salgını konusunda bilgilendirilmiştir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem