Van Genç Müsiad Bakan Yardımcısı Kıran İle Dijital Sohbette Buluştu

Van’da geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Van Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğine bağlı Genç MÜSİAD tarafından organize edilen ROTA (Rekabet, Ortaklık, Tecrübe, Analiz) başlıklı “Rotamızı dijital dünyaya çeviriyoruz” sl

Van Haberleri 2.04.2020 15:11:40 0
Van Genç Müsiad Bakan Yardımcısı Kıran İle Dijital Sohbette Buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Genç MÜSİAD Van Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gültepe ve yönetimi tarafından organize edilen sohbete konuk olan Bakan Yardımcısı Kıran gençlerin sorularını cevaplayıp geleceğe dair ufuk açıcı yönlendirmeler ile gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yeni süreçte güçlü bir gençlik organizasyonu oluşturmak isteyen Van Genç MÜSİAD başkanı Gültepe’nin de Van’a dair program ve projelerinden söz ettiği sohbette diğer illerden de temsilciler Bakan Yardımcısı Kıran’la istişare yapma fırsatı yakaladı.

UFKUMUZU AÇAN BİR BULUŞMA OLDU!

Sohbet sonrası o buluşmaya dair değerlendirmelerini paylaşan Gültepe, buluşma ile ilgili olarak, “Dijital Sohbetlerde Van gençliği ile bir araya gelen Sayın Kıran ile altyapısını oluşturduğumuz online konferans yöntemi ile buluşup gençliğe dair çok önemli paylaşımlar yaptık. Sayın bakanımıza görevi devralır almaz ortaya koyduğumuz vizyon, gençlikle ilgili hedeflerimizi ve Van gençliğine dair hayallerimizi anlattık. Kendisinin bu süreçteki tecrübelerinden faydalanıp önümüzdeki süreçte yapacaklarımız noktasında çok faydalı istişareler yaptık. Fazlasıyla faydalandığımız Sayın Bakan’ın tecrübeleri ile birlikte kendisinin kıymetli yönlendirmelerinden ve teşvik edici desteklerinden istifade ettik. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha zaman ayırdığı için, bizlere önem verdiği için teşekkür ediyoruz.”

DEVAMI GELECEK!

Bu anlamda geçtiğimiz hafta bir buluşmayı daha gerçekleştirdiklerini söyleyen Gültepe, “Bu süreçte önemli adımlar atmamıza rağmen dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle programlarımız sekteye uğradı. Fakat bu durumun bizim enerjimizi ve heyecanımızı bitirmesine izin vermedik. Hazırladığımız programlarımızı dijital platformlarda devam ettirmek üzere çalışmalarımıza start verdik. Yeni dünya düzeninde gençliğin enerjisinin dijitalleşme ile daha büyük bir gücü dönüştüğü süreçte engel tanımayarak görüşmelerimizi sürdürdük. Bu anlamda ROTA (Rekabet, Ortaklık, Tecrübe, Analiz) başlığı ile başlattığımız programlarımızın ilkinde 30 Mart 2020 tarihinde Sefamerve.com adlı Türkiye’nin en önemli şirketlerinden birisinin kurucusu olan Mehmet Metin Okur ile dijital bir buluşma gerçekleştirdik. “Rotamızı dijita dünyaya çeviriyoruz” diyerek Sayın Okur’un tecrübelerini dinledik, sorular sorduk, başarı hikayesini dinledik.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem