Van Edremit’te sokak hayvanları yaz ayında unutulmuyor

Edremit Belediyesi Haçiko Derneğiyle ortaklaşa bir çalışma yürüterek, Sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Van Haberleri 9.07.2020 10:30:17 0
Van Edremit’te sokak hayvanları yaz ayında unutulmuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan hava sıcaklıkları birçok ilde olduğu gibi Van’da da etkisini göstermeye devam ediyor. Edremit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sokak ve yaban hayvanlarının su ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yaptığı çalışmaları aralıksız devam ettiriyor.

Hafta sonu Edremit Belediyesi, Belediye Başkanı İsmail Say’ın talimatı doğrultusunda Haçiko Derneği İle Birlikte anlamlı bir çalışma başlatarak sokak hayvanlarına yem ve su bıraktı, sokak hayvanlarının aç kalmaması için günlük sokağa yem bırakan Edremit Belediyesi ilçede farkındalık çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Haçiko Derneği İle Birlikte, Can dostlarımız için besleme etkinliği gerçekleştirdik. Haçiko derneği ile birlikte minik dostlarımızla buluştuk. Besleme alanlarımızda sokak hayvanlarımızı besledik.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem