Van Edremit Belediyesi sosyal Medya’da gündem oldu

Van Edremit Belediyesi kentte yaptığı çalışmalar ve sosyal aktivitelerle takdir toplarken sosyal medyada yine gündem oldu.

Van Haberleri 28.05.2020 00:55:32 0
Van Edremit Belediyesi sosyal Medya’da gündem oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Korona virüs tedbirleri kapsamına ilçede dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Edremit Belediyesi, sosyal medyada da takipçileri için düzenlediği yarışma ve etkinliklerle takdir toplamaya devam ediyor. 

Türkiye geneli sosyal medyayı etkin kullanan belediyeler arasından biri olan Van Edremit Belediyesi yaptığı etkili paylaşımlarla bir yanda yaptığı hizmetlerle adından söz ettirirken diğer yanda ise 81 il de gönüllere dokunmanın gururunu yaşıyor.

Bir önceki paylaşımlarında kazanılan hediyeleri Türkiye’nin her yerine gönderen Van Edremit Belediyesi şimdi ise başlattığı yeni bir etkinlikle kısa zamanda beğeni ve retweet rekorunu kırdı.

Edremit Beledisi Twitter hesabı üzerinden yapılan etkinlikte, “Edremit'te bayram şenliği devam ediyor. Edremit kent meydanında bisiklet süren 4 kişiyi birarada yakala. Ekran görüntüsünü 26 Mayıs saat 24:00'e kadar yoruma ekle. Çekilişle bisikleti kazanan sen ol. Takip etmeyi ve retweetlemeyi de unutma” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem