Van Edremit Belediye Başkanı Say sosyal mesafeli Nikah kıydı

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, korona virüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak nikah kıydı. 

Van Haberleri 13.06.2020 19:28:18 0
Van Edremit Belediye Başkanı Say sosyal mesafeli Nikah kıydı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İlçede Kaya ve Demir’in nikahını kıyan Belediye Başkanı İsmail Say, genç çiftlere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dileyerek düğün bohçası hediye etti.

İlçede Sosyal mesafeli Nikay kıyan Başkan Say çifte düğün bohçası hediye ederek bir ömür boyu mutluluk diledi. Belediye sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Av. İsmail Say, Kaya ve Demir ailelerinin nikah merasimlerini sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak gerçekleştirdi. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diledi. Düğün bohçası hediye etti.” denildi. 

HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ
Ayrıca ilçede çalışmaların aralıksız sürdüğünü sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Edremit Belediyesi Dün olduğu gibi, bugünde hizmet aşkıyla çalışıyoruz. İlçemize değer ve nefes katmak, geleceğin Edremit'ini inşa etmek için, gece gündüz sahadayız. İhtiyaçları tespit edip anında gereken müdahaleleri yapıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem