Van'da Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarından Evde Kal ve Biz Bize Yeteriz Türkiye mesajı

Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz kurumlarına koronavirüs salgınının bulaşmaması için alınan tedbirler kapsamında evlerine gitmeyerek büyük bir özveri ile çalışan personel #EvdeKalTürkiye çağrısı yaptı ve #BizBizeYeterizTürkiye

Van Haberleri 6.04.2020 21:17:47 0
Van'da Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarından Evde Kal ve Biz Bize Yeteriz Türkiye mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye genelinde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında, Van Yüksek Güvenlikli Ceza ve İnfaz Kurumlarında da tüm tedbirler alındı. Alınan tedbirler kapsamında virüsle mücadele sürecinde evine gitmeyen, ailesinden uzak kalan ceza ve infaz kurumları çalışanları, Evde Kal Türkiye çağrısı yaparak, Biz Bize Yeteriz Türkiye mesajı verdi. 

Personelin alınan tedbirler kapsamında büyük bir fedakarlık ve özveri ile görevlerinin başında olduğunu belirten Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, "Van Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda görev yapan Kurum Müdürü,  Kurum Personeli,  İnfaz Koruma Memurları,   Cezaevi İandarma Komutanlığı Personeli, Ambulans ve İfaiye Görevlileri hep birlikte, 'Biz Burada Sizler İçin Görev Yapıyoruz, Evde Kal Türkiye ve Biz Bize Yeteriz' diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Beraberlik ve Dayanışma kampanyasına destek iradelerini ortaya koydu. Ayrıca bu süreçde ceza infaz kurumu personelimiz  ceza evlerine salgın hastalığın bulaşmasını engellemek amacıyla evlerine gitmiyor. Tedbir sürecinde 15 gün kurumda,15 gün yurtlarda kalmaktadır. Personelimizin özverisi ve çabası takdire şayandır." diyerek, ceza ve infaz kurumları çalışanların salgınla mücadelede kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda mücadelesini ve desteğini sürdürdüğünü ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem