Van'da taziyenin olduğu mahallede bazı sokaklar karantinaya alındı

VAN'IN EDREMİT İLÇESİNE BAĞLI EMİNPAŞA MAHALLESİ’NDE TAZİYEYE KATILAN 12 VATANDAŞIN KORONA VİRÜS TESTLERİNİN POZİTİF ÇIKMASI ÜZERİNE MAHALLENİN BAZI SOKAKLARI KARANTİNAYA ALINDI.

Van Haberleri 19.05.2020 10:39:59 0
Van'da taziyenin olduğu mahallede bazı sokaklar karantinaya alındı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi’nde taziyeye katılan 12 vatandaşın korona virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine mahallenin bazı sokakları karantinaya alındı.

Edremit Kaymakamlığı, Eminpaşa Mahallesi’ndeki bazı sokakların korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındığını duyurdu. Kaymakamlık sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Edremit Kaymakamlığı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 18 Mayıs 2020 tarihli kararı ile Eminpaşa Mahallesi’nin bazı sokaklarında korona virüsü salgınını önlemek amacıyla ikinci bir emre kadar karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verilmiştir. Kurul kararı ile Eminpaşa Mahallesi 5 Nolu Aile Sağlık Merkezi ile Kültür Kolejinin bulunduğu adada, batıda Dedeoğlu Sokak sağı ve solu, Kuzeyde 1. Çıkmaz Sokak, doğuda Özkay Sokak, güneyde Eminpaşa Caddesi alanı içerisindeki mevcut bölgeye ikinci bir emre kadar karantina tedbirleri uygulaması kararı alınmıştır” denildi.

Polis ekipleri, karantinaya alınan sokaklarda görev aldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem