Van'da bazı kavşakların yeşillendirilmesi bekleniyor

Van’da her gün binlerce aracın geçtiği, birçok vatandaşın kullandığı İpekyolu Caddesi üzerindeki Eski Emniyet Kavşağı ve İkinisan Kavşaklarının yeşillendirilmesi bekleniyor.

Van Haberleri 25.08.2020 20:08:05 0
Van'da bazı kavşakların yeşillendirilmesi bekleniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Eski Emniyet Kavşağı ve İkinisan Kavşaklarının yeşillendirilmemesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Adeta bir çöl görüntüsüne neden olan kavşaklarda yeşillendirme çalışmalarının yapılması isteniyor.

Eski Emniyet Kavşağı ve İkinisan Kavşakları bakımsızlıktan kurudu. Özellikle Eski Emniyet Kavşağı adeta bir çöl görüntüsü oluşturuyor. Kavşakların bakımsızlığından şikâyetçi olan vatandaşlar, kavşakların biran önce yeşillendirilmesi gerektiğini söylediler.

Vatandaşlar yetkililere çağrı bulunarak, Eski Emniyet Kavşağı ve İkinisan Kavşaklarına rengârenk çiçekler ekilerek yeşillendirilmesini istiyor.

Sulama ve bakım yapılmadığı için kururken, kavşak çöle dönen, Eski Emniyet Kavşağı ile İkinisan Kavşakları kaderine terk edilirken, kavşaktaki ağaçlar ve çimler susuzluktan kurudu. İki kavşakta bozkır bir görüntü oluşması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Kavşakların yeniden elden geçirilerek modern görünüme kavuşturulması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem