Vali Bilmez’in eşi, çocukları ve gençleri misafir etti

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in Eşi Meral Bilmez, Van Aile, Çalişma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Himayesindeki Çocuklar Ve Gençlerle Yazlık Konutunda Bir Araya Geldi.

Van Haberleri 7.10.2019 14:40:09 0
Vali Bilmez’in eşi, çocukları ve gençleri misafir etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü himayesindeki çocuklar ve gençlerle yazlık konutunda bir araya geldi.

Meral Bilmez, koruma altındaki çocuklar ve gençleri hafta sonu iki ayrı grup hâlinde ağırlayarak, onlarla farklı etkinlikler kapsamında güzel vakit geçirdi. Van Gönül Elçileri ve Çocuk ve Gençlik Kampüsü projelerinin koordinatörü olan Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, "Korumamız altındaki çocuklarımızın fiziksel, bilişsel ve ruhsal kapasitelerini geliştirmek için uyguladığımız farklı programların yanında bu kez de gönüllerince eğlenmeleri, eğlenirken öğrenmeleri için valimizin değerli eşleri ve Van Gönül Elçileri Topluluğunun kurucusu Meral Bilmez Hanımefendinin kıymetli davetleri üzerine hafta sonunu valilik yazlık konutundaki bu kapsamlı programla geçirdik. Bizleri ağırlayan ve çocuklara karşı hassasiyetini esirgemeyen Meral Bilmez Hanımefendiye il müdürlüğümüz ve çocuklarımız adına teşekkür ederim" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem