Vali Bilmez’den ‘Milli Dayanışma’ kampanyasına destek verenlere teşekkür

VAN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET EMİN BİLMEZ, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN BAŞLATILAN 'MİLLİ BERABERLİK VE DAYANIŞMA' KAMPANYASINA DESTEK VEREN VANLI İŞ İNSANI, STK TEMSİLCİSİ, KUR

Van Haberleri 6.04.2020 16:30:46 0
Vali Bilmez’den ‘Milli Dayanışma’ kampanyasına destek verenlere teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ’Milli Beraberlik ve Dayanışma’ kampanyasına destek veren Vanlı iş insanı, STK temsilcisi, kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da iş insanları, kamu kurumu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından yoğun ilgi gören ‘Milli Beraberlik ve Dayanışma’ kampanyası güçlü bir destekle devam ediyor. Kampanya ile ilgili bir video paylaşarak katılımcılara teşekkür eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, bu anlamlı desteklerin unutulmayacağını ifade ederek, “Kıymetli Vanlı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na gösterdiğiniz ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bir Vanlıya yakışır şekilde gerçekleştirdiğiniz bu anlamlı desteklerinizi hiç kimse hiçbir zaman unutmayacaktır. Nakdi desteklerinizi Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen banka hesap numaralarına; ayni yardımlarınızı ise valilik ve kaymakamlık bünyelerinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları ile iletişime geçerek yapabilirsiniz. Biz bize yeteriz Türkiyem” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem