Vali Bilmez’den Jandarmanın 182. Yılı mesajı

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Jandarma Teşkilatı'nın 182. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Van Haberleri 13.06.2021 22:19:06 0
Vali Bilmez’den Jandarmanın 182. Yılı mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vali Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajında Ülkenin ve Milletin can ve mal güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatının 182. Yılını tebrik etti.

Vali Bilmez mesajında, “Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, mesai mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182.  kuruluş yıldönümünü  kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

JANDARMA TEŞKİLATI MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE ÖZEL BİR YERE SAHİPTİR

Bilmez Jandarmanın milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.” Dedi.

JANDARMANIN ULATIĞI BAŞARILAR HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜSTÜNDEDİR

Vali Bilmez jandarmanın elde ettiği başarılara vurgu yaparak, “Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, ilimizde görev yapan Jandarma personeli olmak üzere tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem