Üsküdar'dan Van'a kardeş okul ziyareti

Van Filistin Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İstanbul Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi ziyaret ettiler.

Van Haberleri 9.04.2018 16:39:58 0
Üsküdar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi tarafından yürütülen "Kardeş Okul" projesi kapsamında Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu Lisesi, kardeş okulu Van Edremit Filistin Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine misafir oldu. İstanbul’dan gelen beş öğretmen ve 18 öğrenci, iki gün boyunca Van’da çeşitli ziyaretler ve etkinlikler gerçekleştirdiler. Bu ziyaret ve etkinliklerle iki okulun öğrencileri birbirleriyle kaynaştı. Ülkenin kültürel zenginliğinin, önyargılar ve korkulara değil; tanışmaya, muhabbete ve gelişmeye vesile olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldular.

 

Proje ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi ziyaret eden kardeş okul idareci ve öğrencileri, yapılan çalışma hakkında bilgiler aktardı.


Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye projenin anısına plaket verilirken, İl Müdürü Hasan Tevke ise misafir okulun öğretmen ve öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem