Urartu Göz batıdaki konforu Van'a getirdi

Van ve bölge halkına yaklaşık 14 yıldır hizmet veren Urartu Göz, batıdaki konforu bölge halkının ayağına getirdi.

Van Haberleri 21.09.2018 09:58:46 0
Urartu Göz batıdaki konforu Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.09.2018 09:58

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek A grubu göz merkezi olan Urartu Göz, yerli ve yabancı sağlık turizmi konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Açıklamalarda bulunan Urartu Göz hekimlerinden Operatör Dr. Kamil Yavuzer, yabancı sağlık turizmde hizmet sundukları gibi, yerli sağlık turizmi konusunda da Van halkına son teknolojiyle hizmet verdiklerini belirtti. Urartu Göz’de sunulan kaliteli hizmetler neticesinde Van ve bölge halkının batı illerine gitmeden en iyi şekilde tedavi olacağını ifade eden Operatör Dr. Yavuzer, “Türkiye’miz büyük bir ülkedir. Birçok ülkeyle sınır ülkeyiz ve komşuyuz. Dolayısıyla biz birçok ülkeden turist alabiliyoruz. Van ilimiz ise, İran ve Irak’a yakın olduğu için bize genellikle gelen hastalar da bu ülkelerden gelmektedir. Bilhassa bölgemizde Kürt insanımızın potansiyeli yüksek olması ve özellikle Irak’tan gelen turistlerin de Kürt olması nedeniyle burada iletişimde bir problem yaşamamaktadır. Bu yüzden sağlık turizmi konusunda hastane çalışanlarıyla iletişimi iyi olan Iraklı turistler, sanki kendi evine geliyormuş gibi istedikleri kaliteli hizmeti alabiliyor. Bu kişiler kendi sermayelerini bize getirerek, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır” dedi.


Daha önceki yıllarda hasta potansiyelinin batı illerine gittiğini, ancak artık göz rahatsızlıkları konusunda Urartu Göz’de yüksek bir teknolojiyle hizmet verildiğini anımsatan Yavuzer, “Yerli sağlık turisti dediğimiz olay ise, Van bundan birkaç yıl önce büyükşehir değildi. Depremle birlikte ağır bir yara almış, devletin tüm kurumları olduğu gibi hastaneler de bundan etkilenmişti. Yine depremin getirdiği etkilerle beraber insanlarımız Van dışına çıkmaya başlamıştı. Bu yüzden insanımızın Van dışında gidip, gelebileceği yerler olmaya başladı. Daha önce sağlıkta yeteri hizmet verilmediği için doktorların da yönlendirilmesiyle insanlar batıdaki illere giderek tedavi oluyordu. Fakat Urartu Göz kuruluşundan bugüne çok nitelikli hizmetlerin yapıldığı, yüksek teknolojinin sunduğu hizmetleri hastanesine katarak vatandaşa en iyi hizmeti sunmaktadır” diye konuştu.



“Şartlarımız batı illerinden çok daha iyi”


Urartu Göz’de yerli turizm konusunda konforlu bir hizmet verdiklerini dile getiren Yavuzer, “Urartu Göz, korneadan, gözün en arka tabakası retina tabakasına kadar, gözün tüm tabaka ve katmanlarına müdahale edebilecek bir cerrahi ekipmana sahip olarak insanlarımıza en iyi hizmet verecek hale geldi. Fakat insanlarımızda hala Ankara ve İstanbul’a gitme gibi bir istek vardır. Tabi bunu da hala anlamıyor değiliz. Batı illerinde çalışan bir hekim olarak şartlarımızın batı illerinden çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Urartu Göz’de teknolojimiz son derece yeni ve bizlerde yeni imkanlarla halkımıza hizmet sunuyoruz. Van’dan diğer illere giden insanlar; ulaşım, masraf, iş gücü kaybı, zaman kaybı, konaklama, yemesi ve içmesi gibi sorun yaşamaktadırlar. Ancak burada ise o sorunlarla karşılaşmayıp, en iyi hizmetle tedavi olmaktadır” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ