TÜRKONFED’in Van ziyareti verimli geçti

Van’ı ziyaret eden TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serpil Veral ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu ve beraberindeki heyet, bir dizi toplantı ve iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Van Haberleri 5.07.2019 16:29:54 0
TÜRKONFED’in Van ziyareti verimli geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serpil Veral ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu ve beraberindeki heyet ile Van’da bir dizi görüşmelerde bulundu. Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonun (DOĞUSİFED) misafirleri olarak Vana gelen heyet, bir dizi görüşmelerde bulundu.

VOSİAD TÜRKONFED’E ÜYE OLDU
Bünyesinde 26 federasyon, 244 dernek, 40 bin firma ve 25 bin iş insanı barındıran TÜRKONFED, Van’ın tanınmış simalarında ve iş insanlarından Şemsettin Bozkurt’un başkanı olan Van Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğini (VOSİAD) üye yaptı. Üyelik rozetini Bozkurt’a TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu taktı.

TÜRKONFED’DEN GENİŞLEME VE BÖLGESEL DERİNLEŞME
DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Üyesi, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi, Van TSO Meclis Üyesi ve TOBB Üst Kurul Delegesi Müslüm Erbay, ziyareti genişleme ve bölgesel derinleşme olarak değerlendirdi. Genişleme çalışmaları ve değerlendirmeleri Van kahvaltısında yapıldığı ayrıntısını veren Erbay, ziyaret ve çalışmaların hayırlara vesile olmasını diledi.

NAYİF SÜER’E TÜRKONFED’DEN TEŞEKKÜR
Daha sonra Van Ticaret Borsası’na geçen TÜRKONFED heyeti burada paydaşlarıyla bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında heyet Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer ve heyetiyle birlikte hatıra fotoğrafı çekti.  Heyet, toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Süer ve heyetine teşekkürlerini sundu.

DOĞUSİFED Başkanı Suat Çiftçi ise bölgesel kalkınma ve kurumsallaşmaya ilgili kendilerine engin bilgilerini paylaşan heyet üyelerine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem