Türkmenoğlu müjdeyi verdi: Eski Van Devlet Hastanesi yeri Millet Bahçesi yapılmak için ihaleye çıktı 

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Eski Devlet Hastanesi yeri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından verilen onayla Millet Bahçesi yapılmak üzere ihaleye çıktı dedi. 

Van Haberleri 21.06.2020 23:52:54 0
Türkmenoğlu müjdeyi verdi: Eski Van Devlet Hastanesi yeri Millet Bahçesi yapılmak için ihaleye çıktı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZEETSİ ÖZEL

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu uzun zamandan bu yana Van gündeminde ilk sırada yer alan Eski Van Devlet Hastanesi yerinin Millet Bahçesi yapılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkıldığını müjdeledi. 

Kentin en önemli alanlarından olan 15 bin 268 metrekarelik Eski Van Devlet Hastanesi arazisi,  TOKİ tarafından satışa çıkarılmıştı. Bu gelişmenin ardından yetkili bakanlıklarla görüşmek için Ankara'ya giden Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, müjdeli haberle dönmüştü. 

KAYHAN TÜRKMENOĞLU'NDAN İHALEYE ÇIKILDI MÜJDESİ
Araziyle ilgili ikinci müjde AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğludan geldi. 

Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Eski Van Devlet Hastanesi olarak bilinen 24,646 m2'lik alanın #MilletBahçesi Çevre ve Şehircilik Bakanımız @murat_kurum onayı ile İhale çıkıldı. Millet Bahçesi, yeşil alan ve sosyal donatılarla Van’ın  güzelliğine güzellik katacak, İlimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem