Turan Avcı: Roka Marketler otomobil ve hediye çekilişi bugün yapılacak

Roka Marketler adına düzenlenen kampanya ile bir otomobil ve toplam 99 ürünün hediye çekilişi, 25 Şubat 2021 Perşembe günü noter huzurunda yapılacak.

Van Haberleri 24.02.2021 23:42:43 0
Turan Avcı: Roka Marketler otomobil ve hediye çekilişi bugün yapılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Roka Marketler adına düzenlenen kampanya ile bir otomobil ve toplam 99 ürünün kurası çekilecek. Kampanya ile ilgili basın mensupları ile buluşan Roka Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, “30.000 katılımcımıza 202.000 kupon dağıtıldı. 25 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13:00’da kampanyamızın çekilişini gerçekleştireceğiz. Noter huzurunda çekilecek kura ile bir otomobil ve toplam da 99 ürün hediyemiz olacak.” dedi.      

HEDEF 500 İSTİHDAM 
Roka Marketlerin 9 şube ve şu anda 287 çalışan olduğunu söyleyen Turan, “Günlük 10 bin müşterimize hizmet veriyoruz. Van halkına daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çok yakın bir zamanda iki adet yeni şube ile hizmet ağımızı büyüteceğimizin müjdesini de vermek istiyoruz. İnşallah 2022 yılı sonunda 15 şube ve 500 istihdam hedefliyoruz.  

Van’ın 120 firması ile ticaret yapan bir işletmeyiz. Daha çok istihdam ve yatırım anlayışıyla Van halkına hizmet etmenin anlayışındayız. Yegâne gayemiz daha fazla istihdam oluşturabilmektir. Ayrıca “Bu Şehrin Marketi İş Başında” sloganı ile Roka Sanal Marketimiz Cep’ten veya Web ’ten hizmetinize başlamıştır.” şeklinde konuştu. 

ORTAK PAYDAMIZ VAN, VAN HALKINA MİNNETTARIZ 
“Roka Marketlerin artık Van halkına mal olan bir marka haline geldi.” diyen Avcı, “Markamızı Van’ımız için nasıl daha iyi bir noktaya getirebiliriz, bunun peşindeyiz. Van adına artık ilçelerimize ve çevre illere de bir Van markası olarak hizmet verme yoluna girdik. İstihdam ile birlikte memleketimize daha çok gelir kaynağı sağlamaya çalışıyoruz. Memleketimizde huzurun, refahın, mutluluğun ve sosyal hayatın çıtasını daha da yükseltilmesi için çabalıyoruz. Bizler bir manav iken bugün Roka Marketler olarak anılan bir marka olduysak, bu Van halkının eseridir. Önce Van’ın yerel marketlerine sahip çıkan Van halkına minnettarız ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler kendimizi Van halkına benimsettik, Van halkı da bizi benimsedi. Bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Ortak paydamız Van olmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Turizmde, sosyal ve kültürel aktivitelerde, yerel yönetimlerin Van’a bakış açılarında bizler de her platformda görüşlerimizi dile getiriyoruz.” ifadelerini kullandı.  

BAŞKA VANIMIZ YOKTUR  
Sivil Toplum Kuruluşları ile Van’ın dinamikleri ile buluştuklarını belirten Roka Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Avcı, “Van’da tüm kesimlere hitap eden bir ticari anlayışın gelişmesi lazım. Van’da yerel yatırımcıların güçlü olması lazım. Bir şehir ancak kendi yerel halkıyla güçlenebilir. Ancak bu şekilde dışarıdan da yatırımcı çekilebilir. Bir bütün olmayı başarmalıyız. Her anlamda Van’ı kesinlikle yalnız bırakmamalıyız. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele etmek zorundayız. Bizler Van gemisindeyiz ve Van hepimizin.” görüşlerine yer verdi.      

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem