Son Dakika!.. Van koronavirüsten ilk can kaybını verdi

Van koronavirüs salgınında ilk can kaybını verdi. 2 hafta önce İstanbul’da düğüne giden ve orada koronavirüs vakası bulaşan Hacı Guri Sami kurtarılamayarak vefat etti.

Van Haberleri 1.04.2020 01:42:54 0
Son Dakika!.. Van koronavirüsten ilk can kaybını verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Bir haftalık ev karantinasının ardından koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süredir Bahçesaray Devlet Hastanesi’nde eşi Müzeyyen Sami ile birlikte tedavi gören Hacı Guri Sami, 31 Mart 2020 Pazartesi akşam saatlerinde Van İskele Caddesi üzerindeki eski Askeri Hastane ’ye kaldırıldı. 

VAN'DA KORONAVİRÜSTEN İLK CAN KAYBI 
Van İskele Caddesi üzerindesi eski Askeri Hastane'de tedavi altına alınan 1952 doğumlu Hacı Guri Sami, 31 Ocak 2020 akşamı hayatını kaybetti. 68 yaşındaki Hacı Guri Sami'nin yüksek tansiyon ve şeker gibi rahatsızlıkları da vardı. Kronik rahatsızlıklarının yanı sıra 4 defa da anjiyo olmuştu.

MÜZEYYEN SAMİ'NİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve eşi Hacı Guri Sami ile birlikte Bahçesaray Devlet Hastanesi'nden Van İskele üzerindeki Eski Askeri Hastaneye sevk edilen Müzeyyen Sami'nin tedavisi sürüyor. 

HACI GURİ SAMİ'YE KORONAVİRÜS NASIL BULAŞTI
68 yaşında hayatını kaybeden Hacı Guri Sami'ye koronavirüs İstanbul'da katıldığı düğünde temas yoluyla bulaştı. 2 hafta önce İstanbul’a düğüne giden Hacı Guri Sami ve eşi Müzeyyen Sami 10 gün önce düğünden Bahçesaray’a döndü. 

İstanbul’da aynı düğünde olan yaklaşık 14 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkması üzerine, durumdan Hacı Guri Sami’nin yakınları bilgilendirildi. 

Hacı Guri Sami ve Müzeyyen Sami ile birlikte aynı düğüne katılan 9 kişi ev karantinasına alındı. Ev karantinası sonucu koronavirüs testi pozitif çıkan Hacı Guri Sami ile Eşi Müzeyyen Sami Bahçesaray Devlet Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. 

Durumu ciddiyetini koruyan Hacı Guri Sami, Eşi Müzeyyen Sami ile birlikte 30 Mart 2020 Pazartesi günü akşam saatlerinden Van İskele Caddesi üzerindeki eski Askeri Hastaneye sevk edildi. 

Kronik rahatsızlıkları da bulunan ve 4 kez anjiyo olan Hacı Guri Sami, 31 Mart 2020 Salı akşam koronavirüsten hayatını kaybetti. 

BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN
Van Postası Gazetesi ailesi olarak Hacı Guri Sami’ye Allahtan Rahmet, tedavisi devam eden Müzeyyen Sami’ye acil şifalar diliyoruz. Sami ailesine de başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyoruz. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem