Skandal paylaşımı HDP'li Lezgin Botan'ı rezil etti. Düşmanlığı elinde patladı!

HDP Van eski milletvekili Lezgin Botan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Mehmetçik'in yaşlı bir vatandaşı hastaneye götürürken çekilmiş fotoğrafını 'Özel harekatçılar yaşlı bir Kürt'ü tutukluyor' şeklinde servis

Van Haberleri 26.08.2019 22:58:12 0
Skandal paylaşımı HDP'li Lezgin Botan'ı rezil etti. Düşmanlığı elinde patladı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Güvenlik güçlerinin yaşlı bir vatandaşı kolundan tutarak götürdüğü fotoğrafı Twitter'dan paylaşan HDP Van eski Milletvekili Lezgin Botan, şu notu yazdı; "Sömürgeciliğin ve faşizmin fotoğrafıdır bu! Özel Harekatçıların elinde yaşlı bir Kürt dede... Sorsanız, koca devleti karpuz gibi ortadan böldüğü için "pençe harekatı kapsamında aldık,"derler! Hasta, yaşlı bir dededen korkan zavallı devlet... Dikta rejiminin adaletinde sual olunmaz" 

REZİL OLUNCA PAYLAŞIMINI SİLDİ

HDP'li Lezgin Botan 2016 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesinde  PKK mensuplarına yönelik operasyonların sürdüğü sırada barikatlar nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı çiftin askerler tarafından güvenli bölgeye tahliye edilerek hastaneye götürüldüğü yaşlı çiftin askerlere çay ikram ettiği ortaya çıktı. ilginç paylaşımlarla sürekli gündeme gelen HDP'li Lezgin Botan bir kez daha paylaşımının aslı olmayınca  paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem