Servet Yenitürk yeniden başkan seçildi

Vanspor Futbol Kulübü’nün 4. Olağanüstü kongresi Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlendi. Düzenlenen kongrede Servet Yenitürk yeniden başkan seçildi.

Van Haberleri 3.08.2021 22:11:36 0
Servet Yenitürk yeniden başkan seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yenitürk, kongre öncesi Vangölü Tv’de yayınlanacak olan Spor Ekranı moderatörü Sedat Dicle’ye açıklamalarda bulundu.

Yönetimde tek kaldıkları için istifa ettiklerini vurgulayan Başkan Yenitürk, “Tek bir insanın Vansporu alıp taşıması en fazla iki yıl olur. Ama biz bunu yaklaşık dört yıl sürdürdük. Elimizden geleni her zaman yaptık. Bu sene gerçekten tek kalırsak altından kalkamayacağımızı, başarısız olacağımızı düşündük. Bu yüzden istifa ettik.”

Vanspor’un kapanmaması ve bir kez daha seçime gitmemesi için aday olan Yenitürk; “Aday çıkmayınca biz çalışmalara başladık. Daha önce iki defa olağan kongre düzenledik. Burada çoğunluk sağlandı fakat aday olmadı. Aday olmayınca kayyuma gidecektik. Kayyumunda kongre yapma süreci bir aydan fazla sürecekti. Belki de kulübümüz kapanacaktı.”

“Takımımız Kapanmaması ve Sahipsiz Kalmaması İçin Aday Oldum”

“Son 10 gün içerisinde çok ciddi bir şekilde siyasilerimizle, bürokrasilerimizle ve iş adamlarımıza ‘Vanspor’a sahip çıkın’ diye çağrıda bulunduk. Bu çağrılara İstanbul ve Ankara’dan iki gün önce dönüş yapıldı.  Görüşmelerimizde her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuştuk. Burada ben bir risk aldım. Yönetimimle beraber Vansporumuz’a sahip çıkmak istedik. Takımımız kapanmasın, sahipsiz kalmasın diye tekrar aday oldum. “

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem