Servet Yenitürk ve Taner Taşkın Vanspor’un Kasımpaşa maçı hedeflerini açıkladı

Türkiye futbol federasyonu TFF 2. Lig’de Vanspor, deplasmanda Kırşehirspor’u 1-0 mağlup ederek Teknik Direktör Taner Taşkın’la galibiyet serüvenini sürdürmeyi başardı.

Van Haberleri 16.12.2019 00:47:15 0
Servet Yenitürk ve Taner Taşkın Vanspor’un Kasımpaşa maçı hedeflerini açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

TFF 2. Lig’in 17. Haftasında Kırşehir Belediyespor’a konuk olan Vanspor, deplasmandan 1-0’lık sonuçla hanesine 3 puanı yazdırarak Kasımpaşa karşılaşmasına kilitlendi.
 
Karşılaşmanın tek golü 27. dakikada Batuhan Er’den gelirken, Vanspor Teknik direktör Taner Taşkın gözetmenliğinde 90+6 dakika boyunca kontrollü bir oyun sergilendi. Vanspor Kırşehir galibiyeti ile ligin ilk yarısını 30 puanla kapatarak play-off potasında yerini almayı başardı. Başarı serüvenini sürdüren Vanspor gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasına kilitlendi.

Van Postası Gazetesi'ne yaptıkları açıklamada galibiyeti hedeflediklerini söyleyen Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Taner Taşkın, lige çok büyük önem verdiklerini vurguladı.

KASIMPAŞA KARŞILAMAMIZDA GALİBİYETİ HEDEFLİYORUZ
Kırşehir Belediyespor karşılamasında 3 puan elde ederek oyuncuların iyi bir moralle Kasımpaşa karşılamasına çıkacağını ifade eden Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, “Kırşehir’den 1-0’lık galibiyetle dönmemiz oyuncalarımıza ve taraftarlarımıza moral oldu. İnşallah Kasımpaşa karşılamamızda da1-0 galibiyet elde ederiz. Takımımız Kırşehir’de çok güzel mücadele etti, herkes elinden gelen mücadeleyi göstermeye hayret etti. Taner Taşkın hocamız sahaya hâkim olan bir hoca, biz hocamıza da teknik ekibini de çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

VANSPOR OLARAK LİG’E ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Vanspor teknik direktir Taner Taşkın, Kasımpaşa maçında Allah nasip ederse elemek için sahaya çıkacağız ama sakat oyuncularımız var, maçta sürekli oyuncu değişikliği yapacağız ama turu geçmek içinde elimizden geleni yapacağız. Vanspor Olarak Lig’e Çok Büyük Önem Vereceğiz, kupayı da geçebilmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem