Şemsettin Bozkurt: Van’da gelmiş geçmiş bütün siyasetçiler utanmalı

Van OSB 10. Dönem Başkanı ve VOSİAD Başkanı Şemsettin bozkurt, kentte gelmiş geçmiş bütün siyasetçi ve koltuk sahiplerinin utanması gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 26.11.2019 02:12:49 0
Şemsettin Bozkurt: Van’da gelmiş geçmiş bütün siyasetçiler utanmalı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Sanayici İş adamı Şemsettin Bozkurt, 10 yıllardır Van’da hala Çevre yolu, Kent Meydanı, Stadyum, Otopark, Trafik, Tramvay, İmar, Demiryolu, Serbest Bölge, Lojistik Merkezi gibi sorunlar konuşuluyorsa, gelmiş geçmiş irili ufaklı tüm koltuk sahipleri utanmalı.” dedi.

Sosyal medya hesabından Van’ın sorun ve sıkıntılarını paylaşarak, çözüm noktasında kimsenin çözüm üretecek düzeyde uğraşmadığını kaydeden Bozkurt, siyasi parti başkanları kamu kurum ve kuruluş başkanlarına önemli mesajlar verdi.

“GELMİŞ GEÇMİŞ İRİLİ UFAKLI TÜM KOLTUK SAHİPLERİ UTANMALI”
Yaptığı ilk paylaşımda Van’ın sorunlarını hatırlatarak kentte gelmiş geçmiş koltuk sahibi olan bütün kuruluş başkanlarının utanması gerektiğini belirten Bozkurt, “Değerli Vanlı hemşerilerim Eğer ki 10 yıllardır Van’da hala Çevre yolu, Kent Meydanı, Stadyum, Otopark, Trafik, Tramvay, İmar, Demiryolu, Serbest Bölge, Lojistik merkezi Gibi sorunlar konuşuluyorsa. Sizler değil, gelmiş geçmiş irili ufaklı tüm koltuk sahipleri utanmalı.” dedi.

“BOZKURTTAN SİYASİLERE MESAJ VAR”
Kentte siyasi partiler tarafından yapılan toplantıların gereksiz olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Bu dönemde siyasi partiler toplantı üstüne toplantı yapıyor. Ciddi para ve çaba harcanıyor. Keşke bu gücü, enerjiyi memlekete proje için harcasalardı. Ama maalesef görünen o ki, kendilerinin ve partilerinin gelecek kaygısı dışında bir şey yok. Artık gemisini değil, partisini.” ifadelerini ekledi.

“BUNA İZİN VERMEYİN”
Türkiye’de son 20 yıl içerisinde irili ufaklı tüm yapıların birbirine benzeştiğini kaydeden Bozkurt, “ Hiçbir fikir, düşünce ve proje üretmeden, sırf üretilen suni karşıtlık veya düşmanlık üzerinden kendilerini var etmeye, örgütlemeye ve yaşatmaya çalışıyorlar. Buna izin vermeyin, Kimseye faydası yok.” Şeklinde bir paylaşıma yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem