S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Çelik: Yanlış anlaşıldım

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, koronavirüsün son günlerde Van’da pik yapmasıyla Vanlıları uyararak, kavga etmemeleri konusunda yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem olunca, açıklama yapmak

Van Haberleri 4.08.2020 01:25:54 0
S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Çelik: Yanlış anlaşıldım
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, koronavirüsün son günlerde Van’da pik yapmasıyla Vanlıları uyararak, kavga etmemeleri konusunda yaptığı paylaşım ve Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca'nın sosyal medyadan tepki göstermesiyle haber sitelerinde yayınlanması üzerine Başhekim Çelik yaptığı paylaşım ile ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

S.B.Ü Başhekimi Çelik yaptığı paylaşımda yanlış anlaşıldığını belirterek, bunun ilgili açıklama yapmak zorunda kaldığını söyledi. Başhekim Çelik, sağlık çalışanları olarak canı gönülden hizmet vermekten gurur duyduklarını belirtti.

“NE BEN NE DE VEAH ÇALIŞANLARI OLARAK GÖREVDEN KAÇINIRIZ”
Kelimelerinin başka yerlere çekilmesinin kendisini son derece üzdüğünü belirten Başhekim Çelik, “Değerli Vatandaşlarımız (bu ifadem de yanlış anlaşılmış, oysa Van halkı benim için her zaman değerlidir) Attığım bir tweet ne yazık ki yanlış anlaşılmış ve farklı yerlere çekilmiştir. Bu nedenle bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm. Öncelikle son attığım tweete dikkat çekmek istediğim nokta sadece Covid-19 ile yaşadığımız mücadelede vatandaşlarımızın kendilerine azami ölçüde dikkat etmesiydi. Biz sağlık çalışanları olarak canı gönülden sizlere hizmet vermekten gurur duymaktayız. Bu bizim görevimizdir ve her zaman milletimiz için her türlü görevi yapmaktan onur duyarız. Ne ben ne de VEAH çalışanları olarak görevden kaçınırız. Görevini yapmayandan ilk olarak hesabını halkımız adına biz sorarız. Amacım sadece vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte kendilerine ve sağlıklarına dikkat etmesiydi. Kelimelerimin başka yerlere çekilmesi beni son derece üzmüştür. Biz işimize bakalım ve lütfen siz de bize yardımcı olun, sağlığınıza dikkat edin. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem