Salih Akman'a yoğun ziyaretçi ilgisi

‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinin devam ettiği Tuşba Belediyesi’nde Başkanı Akman, kurum ve kuruluşlardan gelen tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Van Haberleri 4.05.2019 12:35:33 0
Salih Akman'a yoğun ziyaretçi ilgisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinin devam ettiği Tuşba Belediyesi’nde Başkan Salih Akman, kurum ve kuruluşlardan gelen tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, İl Seçim Kurulu’ndan Belediye Başkanlığı Mazbatası aldığı günden bu yana gelen tebrik ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Akman, gün içerisinden birçok korumdan gelen tebrikleri kabul etti.

Başkan Akman, gün içerisinde ilk önce Van Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Borizan ile Kooperatif Müdürü Mehtap Aydınoğlu’nun tebrik ziyaretlerini kabule etti.  Daha sonra ise Boğaziçi A.Ş.TOKİ Van Bölge Müdürü Edip Albayrak ile beraberinde bulunan Kalecik, Sıhke ve Bardakçı TOKİ konutları sorumluları, Başkan Akman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Akman, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, Doğu Anadolu MTA Bölge Müdürü Çetin Kartal, AFAD İl Müdürü Osman Uçar ve beraberinde bulunan bir heyetin tebrik ziyaretini kabul etti. Ardında ise Şehit Gazi Birlik Sendikası Van İl Başkanı Mehmet Reşit Özgüven ile Başkan Yardımcısı Savaş Demir; Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak plaket verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem