Opel ve Citroën Türkiye Genel Müdürü Van’da

Stellantis Türkiye bünyesinde yer alan Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım ve Opel Türkiye satış direktörü Yiğit Yantaç ve ekibi Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Ticaret Sanayi İş Dünyası (VATSO) Dernek Başk

Van Haberleri 13.05.2022 12:48:49 0
Opel ve Citroën Türkiye Genel Müdürü Van’da
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ocak 2021'de Fransız Groupe PSA ile İtalyan-Amerikan Fiat Chrysler Automobiles şirketlerinin birleşmesiyle kurulan Stellantis N.V., Hollanda merkezli çok uluslu otomotiv şirketinin Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım Doğu Otomotiv Bölge Birincisi seçilen Zahir Kandaşoğlu’nu ziyaret etti. 
DOĞU BAYİLİĞİ ÇOK CİDDİ BAŞARILARA İMZA ATTI
Van’a ilk defa gelen Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, Van’ın yemek ve tarihi mekanlarını çok beğendiğini söyleyerek şehrin doğa harikası bir il olduğunu ifade etti. İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu’nu ziyaret etmek üzere Van’a geldiklerini belirten Akım, “Van ziyareti çok daha önceden planladığımız bir programdı, özellikle Zahir Beyi tanımayı çok istiyorduk. Doğu bayiliği çok ciddi başarılara imza attı, bizde yakından kendilerini tanımak istedik” dedi. 
VAN GÖLÜ KENDİ BAŞINA BİR CENNET
Van’ın turistik anlamında iyi bir tanıtıma ihtiyacı olduğunu belirten Akım, “Van’la ilgili düşüncelerimin ötesine geçtim, Zahir bey bizleri çok güzel şekilde ağırladı. Öğle yemeğini çok değişik tatlarla aldık, açıkçası son zamanlarda yediğim en güzel mutfaktı, kendilerine bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Van’dan çok etkilendim, burada yapacağımız toplantının ardından bir de Van Gölü ziyaretimiz olacak. Van turistik anlamda çok değerlendirilmesi gereken, her gelenin çok etkileneceği, çok iyi vakit geçireceği bir şehrimiz. Biraz daha turistik olarak bilgilendirme yapılması gerekiyor. Gerçekten gezip görülmesi gereken bir yer, coğrafyası çok iyi, Van Gölü kendi başına bir cennet. Bunu yakından deneyimlemeli herkes, ben çok etkilendim herkesi de beklerim” diye konuştu. 
“TÜRKİYE BAYİLERİ ARASINDA BİRİNCİ SEÇİLEN BAYİ OLDUK”
Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Ticaret Sanayi İş Dünyası (VATSO) Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Van’a grubumuzun her gün misafirleri oluyor. Bizim sektörlerimizi biraz fazla olduğu için birçok firma yetkilimizi Van’da ağırlıyoruz. Bugünde Groupe PSA’nın genel müdürü burada, iki genel müdürümüzü ağırlayacaktık ama hava muhalefeti nedeniyle uçağımız Van’da iniş yapamadı ve geri gitti. Opel Genel Müdürü ve kendi ekibi uçak inemediği için Erzurum’a gitti, Erzurum’dan İzmir’e uçak geri dönüş yaptı. Şuan Citroën ve Peugeot Genel Müdürümüz burada. Van’a gelerek bizleri ziyaret ettiler, Türkiye Bayileri arasında birinci seçilen bayi olduk, hem tebrik etmeye, hem de bizleri ziyaret etmeye geldiler, bizlerde bunun mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.   
Zahir Kandaşoğlu “Van bizim için bir gururdur”
Van’ın tanıtımıyla ilgili çalışmalara iş ve kazançtan daha çok önem verdiğini kaydeden Kandaşoğlu, “Benim her zaman gündemimde Van var, heyecanımın ve konuşmalarımın içinde Van var. Sabah saatlerinde başlayarak Van’ın yöresel yemeklerini tanıtıyorum, mutfağını, kedisini, denizini tanıttıktan sonra kendi şirketimizle ilgili konuşmalar yapıyoruz, bizim için işten önce Van gelir, büyük bir gururla şirketimiz çalışmaktadır. Van’a ciddi şekilde maddi ve manevi istihdam alanlarına katkı sunmaktadır. Van bizim için bir gururdur. Bizlerde Van’ın evladı olarak ve Van’ın firmaları olarak, Van’a nasıl yakışırız, nasıl değer katarız, Van halkıyla biraz daha nasıl kucaklaşırız, halkımıza nasıl biraz daha moral veririz ve halkımıza nasıl biraz daha katkı sunarız diye bir çaba içindeyiz” şeklinde konuştu. 
Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım’ın Van ziyaretine Opel Türkiye satış direktörü Yiğit Yantaç, Citroën satış direktörleri eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem