Necdet Takva'dan Van Vali ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'a ziyaret

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, vekalet Valiliğe ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sinan Aslan’a ziyarette bulundu.

Van Haberleri 25.12.2018 23:15:59 0
Necdet Takva'dan Van Vali ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, vekalet Valiliğe ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sinan Aslan’a ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Necdet Takva, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Aday olarak gösterildikten sonra önce teşkilatlarla buluşan Takva, ilk resmi ziyaretini de Van Valiliği ve Van Belediye Başkanlığını vekaleten görevini yürüten Sinan Aslan’a yaptı. Aslan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Takva, ziyarette adaylığı ve kentin geleceğine dair de bazı değerlendirmelerde bulundu. 

Kentin ve kente dair çalışmaların konuşulduğu toplantıda Vali ve Başkan vekili Aslan, Takva’ya adaylık sürecinde başarılar diledi. Takva da kentin yönetimi noktasında yapacakları çalışmalardan bahsetti. Takva, ziyarette: “Van TSO yönetimimiz boyunca Van’dan ayrılan Valimiz Murat Zorluoğlu ile çok iyi bir süreç yönettik. Kendisinin Van’a önemli katkıları oldu. Kentte hayata geçirdiği çalışmaları hep destekledik. Bu noktada kurum ve kuruluşlarla da diyalog içinde olması bizim de süreçte yer almamızı sağladı. Amacımız sizlerle ve yeni süreçte tüm dinamiklerle bu yükselişi devam ettirmektir.”

TAKVA: BU KENTİ İYİ BİLİYORUZ

Takva konuyla ilgili olarak ayrıca: “Sayın Erdoğan’nı taktiri ile Van’ı yönetme konusunda bir göreve aday gösterildik. Kazanmamız halinde bu kentin geleceği noktasında yapmak istediğimiz önemli çalışmalar var. Van Valiliği, Van Belediyesi gibi önemli kurumlarla yapacak önemli işlerimiz olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada bizim ufkumuz geniş. Kentin geleceğini yeniden şekillendirme noktasında çok iddialı çalışmaları yapacağımıza inanıyoruz. Çünkü bu kenti biliyoruz. Kazanmamız halinde başta halihazırdaki projelerin tamamlanması ve kentin diğer önemli beklentilerinin karşılanması konusunda tüm çalışmalarımız hazır.” Dedi. 

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten iki tarafın ‘hayırlı olsun’ temennileri ile son buldu. 


 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem