Muradiye’de hamile kadın zorluklarla hastaneye kaldırıldı

Van'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 1 metreyi bulurken 687 yerleşim yerine ise ulaşım sağlanamıyor. Kent geneli yapılan karla mücadele çalışmalarında Muradiye kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Sav

Van Haberleri 15.02.2020 12:03:27 0
Muradiye’de hamile kadın zorluklarla hastaneye kaldırıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kar yağışı ve sis yüzünden Van- Başkale yolundaki Güzeldere ve Kurubaş geçitleri ile Çaldıran- Doğubayazıt yolları, dün saat 21.00 itibarıyla trafiğe kapatıldı, valilik tarafından kriz merkezi kuruldu.

Van’ın Muradiye ilçesinde ise hamile bir kadın belediye ekiplerinin zorlu mücadelesi ile hastaneye yetiştirildi. Belediye yapılan çalışmayı sosyal medya hesapları üzerinden yayımladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, “İlk müdahalesi evinde yapılan hamile kadın an itibariyle 112 ekiplerince Çaldıran Devlet hastanesinde tedavi altına alınmak üzere götürüldü. Karla mücadele kapsamında an itibariyle Yukarı ve Aşağı Argit, Açıkyol, Devetaş ve Görecek mahallemize bağlı seraç mezrasında Ekiplerimiz kar küreme ve temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Karla mücadele kapsamında kar küreme ve temizleme çalışmalarını yürüten ekiplerimizi Hastane Caddesi, Şehit Mehmet Bey ve Karaoğlan Mahallerimizde yerinde takip eden Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan Savar çalışmalarla ilgili bilgi aldı.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak. Van Postası Gazetesi


 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem