Minia Kudüs tırı Van’da

​​​​​​​Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı’nın iş birliği ile organize edilen program kapsamında, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın maketini taşıyan Minia Kudüs tırı bu hafta sonu Van’a geliyor.

Van Haberleri 9.07.2021 17:27:21 0
Minia Kudüs tırı Van’da
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vangölü TV Özel/ Leyla Erbecer’in Haberi

Filistin’de uluslararası hukuku hiçe sayan İsrail’in işlediği insanlık suçuna dikkat çeken ve İsrail saldırıları karşısında mağdur olan Filistinlilere destek olmak için şehir şehir Türkiye’yi dolaşan Minia Kudüs tırı şimdi de Vanlılar ile buluşacak. 

Van Maraş Caddesi SGK il binasının önünde sergilenecek olan Mescid-i Aksa maketi, 10-11 Temmuz sabah saat 10:00 ‘da başlayarak gece 22:00’ye kadar halkın ziyaretine açık tutulacak. 

Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşturulması adına organize edilen program kapsamında il il dolaşan,  Mescid-i Aksa maketinin yer aldığı Minia Kudüs tırı gittiği şehirlerde büyük ilgi görüyor.

Etkinlik kapsamında resim sergisi, ilahi dinletisi, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın önemini anlatan sohbetler yer alacak. 

Etkinlikte bilgilendirme ve bilinçlendirmenin yanı sıra dayanışma duygusu ile verilecek destekler ile Filistinlilerin insani ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunulmuş olacak. 

Kaynak: Vangölü TV
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem