Milli Beraberlik ve Dayanışma için Twitter'da @van_burada sayfası oluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye genelinde başlatılan ‘Milli Beraberlik ve Dayanışma’ kampanyasına Van’dan büyük destek geldi.

Van Haberleri 3.04.2020 01:12:59 0
Milli Beraberlik ve Dayanışma için Twitter'da @van_burada sayfası oluşturuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kamu kurumu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan geniş bir platform oluşturuldu. Van Burada adıyla oluşturulan platform, Milli Beraberlik ve Dayanışma kampanyasına dair @van_burada twitter hesabından videolu bir açıklama yaptı.

Van burada adı altında açılan sosyal medya hesabında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van ESOB temsilcisi "Yakın zamanda deprem görmüş, çığ felaketi görmüş bir şehir olarak, birlik beraberlik ve dayanışmanın ne denli önemli olduğunun bilincinde olan Van ve Vanlılar olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan, milli dayanışma kampanyasına, büyük bir aile, güçlü bir şehir kimliğiyle destek veriyoruz. Biz bize yeteriz Türkiye Van burada." ifadelerine yer verdi.

Beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla açılan @van_burada twitter hesabının kısa sürede önemli sayıda takipçi sayısına ulaşacağı bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem