Meyve yüklü kamyon devrildi, meyveler yola saçıldı

Van merkez Edremit ilçesinde yağıştan dolayı meydana gelen trafik kazasında sebze ve meyve yüklü kamyon yan yattı. Kamyondaki sebze ve meyveler yola saçıldı.

Van Haberleri 22.11.2018 13:45:12 0
Meyve yüklü kamyon devrildi, meyveler yola saçıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Edinilen bilgiye göre kaza, Edremit ilçesi Kadembas mevkiinde meydana geldi. Mersin’den Van’a meyve ve sebze getiren kamyonun yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda virajı alamayıp devrilmesi sonucu sebze ve meyveler yola saçıldı. Yola dağılan ve zarar görmeyen sebze ve meyveler başka bir kamyona yüklendi. Mersin’den aldığı sebze ve meyveleri Van sebze haline getirdiği sırada kayganlaşan yolda kaza olduğunu ifade eden mal sahiplerinden Soner T., kamyonda yaklaşık 20 ton civarında mal olduğunu, zararın büyük olduğunu söyledi. Kamyon şoförünün hafif yaralandığını söyleyen Soner T., “Bir ihmal olmadığını yolun yağmurdan dolayı kayganlaşması yüzünden oldu. Kayganlaşan yolda viraja giren kamyon devrildi. Zayiatımız var ama önemli olan can kaybının olamaması” dedi..


Jandarma ekipleri bölgeye gelerek olay yerinde gerekli önlemleri aldı. Virajdaki kaza sonrası başka kazaya sebebiyet verilmemesi için jandarma araçların kontrollü geçmelerini sağladı. Gerekli trafik önlemleri titizlikle alındıktan sora sağlam malzemeler başka bir kamyona yüklendi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem