Matbaacılar Gaziantep’te buluştu

14. Matbaacılar Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı, Vanlı Matbaacıların Da Katılımıyla Gaziantep’te Yapıldı.

Van Haberleri 1.07.2019 14:01:00 0
Matbaacılar Gaziantep’te buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.07.2019 14:01

14. Matbaacılar Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı, Vanlı matbaacıların da katılımıyla Gaziantep’te yapıldı.

Matbaacılar Federasyonu Başkanlar Konseyi 14. Toplantısı, 29 Haziran Cumartesi günü Gaziantep’te gerçekleştirildi. Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye genelinde bulunan matbaacılar odaları başkanları ve federasyona bağlı matbaa derneklerinin başkanları katıldı. Gaziantep’teki toplantıya Van Matbaacılar Derneği Başkanı Metin Gülpınar ve Başkan Yardımcısı Fatih Seyitoğlu da katıldı.

Divan kurulunda Matbaacılar Federasyonu Genel Başkanı ve Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Ahmet Hüseyin Gürbüz, Matbaacılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İzmir Matbaacılar Odası Başkanı Ceyhun Gençtan, Antalya Matbaacılar Derneği Başkanı ve Federasyon Genel Sekreteri Cafer Tayyar Tekin ve Gaziantep Matbaacılar Odası Başkanı Eyyüp Ökkeş Boynukısa’nın yer aldığı toplantıda, birçok önemli kararlar alındı.

“Van’da matbaacılık sektörünün gelişimini hızlandırmak istiyoruz”

Van Matbaacılar Derneği Başkanı Metin Gülpınar, Gaziantep’te 14.’sü gerçekleştirilen Matbaacılar Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı’nda Van’ı temsil ettiklerini belirterek, “Türkiye’nin birçok kentinden gelen başkanlarımızla sohbet etme imkanımız oldu. Mesleğimizle ilgili görüş alışverişleri yaparak önemli kararlar aldık. Van ilindeki matbaacıların sorunlarını aktardık. Matbaa sektöründeki kalifiye eleman temini hakkında yaşadığımız sorunları aktardık. Birçok önemli kararlar alındı ve alınan bu kararların sektörümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Metin Gürpınar, federasyonca alınan bazı kararları ise şöyle sıraladı:

“E-faturada alınan çıktıların matbaalar tarafından bastırılması, basit usul mükelleflerin kullandığı faturaları matbaaların basması. Bu konuda kısa adı TESK olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşmeler yapılması, her odanın veya derneğin oluşturulan fiyat listelerine matbaacıların uymasının sağlanması, organize matbaaların yerel esnafı bitirme noktasına geldiğinden, pahalıya mal olsa dahi işlerin kendi bünyemizde basılması, mesleki yeterliliği olmayana matbaacılık yaptırılmaması ve matbaacılarla ilgili gazetelerde daha çok haber yaptırılması.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ