Kayhan Türkmenoğlu, Kızılcahamam Kampı verimli geçti

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın verimli geçtiğini belirtti.

Van Haberleri 29.04.2019 11:38:08 0
Kayhan Türkmenoğlu, Kızılcahamam Kampı verimli geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış ve kapanış konuşması yaptığı toplantıya, ülke genelindeki tüm belediye başkan adayları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığını belirten Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van heyeti olarak toplantıda yer aldıklarını anlattı.

Van heyetinde; Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman,  Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari ve Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ın bulunduğunu belirten Türkmenoğlu, özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı konuşmaların önemine değindi.

Ak Parti olarak 17 yıllık süre zarfında ülkenin kalkınması, gelişmesi ve her anlamda ilerlemesi adına çalıştıklarını dile getiren Türkmenoğlu, bu tür toplantılarla herkesin işini en iyi şekilde yapması için moral depoladıklarını, her şehirden isimlerin bir araya gelerek kaynaşma imkanı bulduklarını anlattı.

Van’daki belediye başkanlarının da hizmet endeksli güzel işler yapacağına inandığını söyleyen Türkmenoğlu, “Son seçimlerin ardından Tuşba, Edremit, Gürpınar, Çaldıran, Gevaş, Çatak ve Bahçesaray gibi ilçelerimizi Ak Parti’li belediye başkanlarımız yönetecek. Güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz” dedi. Kaynak: Van Bölge Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem