Kayhan Türkmenoğlu, “AK Parti aracı ve ayakçı bir kurum değil”

Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında AK Parti Teşkilatlarının aracı, ayakçı ve rantçı bir kurum olmadığına dikkat çeken İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, çalışma kampından sonra yeni bir yapıl

Van Haberleri 7.05.2019 12:12:46 0
Kayhan Türkmenoğlu, “AK Parti aracı ve ayakçı bir kurum değil”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında AK Parti Teşkilatlarının aracı, ayakçı ve rantçı bir kurum olmadığına dikkat çeken İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, çalışma kampından sonra yeni bir yapılanmaya gideceklerini söyledi.

‘YENİ BİR YAPILANMA GELİYOR’
Yakın bir zamanda bir çalışma kampına gireceklerini ifade eden Türkmenoğlu, teşkilat yapısında yapılacak yeniliklerin ipuçlarını verdi. Türkmenoğlu, “Bu çalışma kampında bir eylem planı hazırlayacağız. Hemen akabinde bir siyaset akademisi açacağız. İçimize yeni siyasetçileri getireceğiz.  En önemli hedefimiz geçler. Bu kentin yaş ortalaması 21’dir bunu hiç unutmayacağız. Tüm mahalle yönetimlerini yeniden revize edeceğiz. Mahalle yönetimlerini oluşturup saha çalışmalarına başlayacağız.  Van’da üye sayımızı artıracağız. Milletvekillerimiz ile birlikte kentin yatırımlarını takip edeceğiz. Bunlarla birlikte inşallah Van’da hedeflerimize, hizmetlerimize ve arzuladığımız teşkilat yapısına kavuşacağız” şeklinde konuştu. 

‘AK PARTİ ARACI VE AYAKÇI BİR KURUM DEĞİL’
AK Parti teşkilatlarının bir aracı ve rantçı bir kurum olmadığını altını çizen Türkmenoğlu, “Bundan sonra teşkilatımız aracı bir kurum olmayacaktır.  Vatandaşımıza hizmet başımızın tacıdır ama herkesin bir görev alanı var. Biz başkalarının görev alanına müdahale edersek o zaman keşmekeşlik yaşanır.  Biz aracı kurum değiliz, biz ayakçı bir kurumda değiliz, biz rantçı bir kurumda değiliz. Bir teşkilatçı bir kurumuz. Biz teşkilatçılık yapacağız. Biz siyasetin tüm kurumlarıyla birlikte sahada gezerek, Ak Parti’nin hizmetlerini anlatan, davasını anlatan bir teşkilatız, toplumun yapı taşıyız. Bu taşlarımızı kimse kirletmeye kalkmasın” uyarısında bulundu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem