Kardemir Karabükspor- Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu. 

Van Haberleri 9.12.2020 12:06:11 0
Kardemir Karabükspor- Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL 

Bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Vanspor, maçta 3 puanla ayrılmayı  hedefliyor. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirleri belli oldu.

İŞTE İLK ONBİRLER VE YEDEKLER

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Yakup Demir, İsmail Güner, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Cem Özdemir, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıkıyor. 

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Aras Aydın, İlter Ayyıldız, Yiğit İsmail Gökoğlan, Zafer Şensoy, Atamer Bilgin ve Cihan Halil.

Kardemir Karabükspor ise Ali Osman Çarkacı teknik sorumluluğunda sahaya; Ferhat Yılmaz, Ali Kemal Yılmaz, Ömer Faruk Yılmaz, Cihan Aydın, Furkan Övün, Ömer Çelik, Ahmet Yusuf Erakçağolu, Emre Eser, Melih Berat Arslan, Uğurcan Yasin Tabak, ve Serkan Sıkılmaz onbiri ile çıkıyor.

Kardemir Karabükspor’da yedekler: Halit Tokur, Ahmet Enes Karataş, Furkan Can, Muhammed Emin Acar, Nacmican Başkara, Seyithan Kaba, Yasin Pınarbaşı, Tevfik Çağan Emanet ve Furkan Erdağı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Önder Turgay Demirbak, Muhammet Ali Doğan, Baykal Tuna ve Feridun Daldaş hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor’a, Kardemir Karabükspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem