İyilik Derneği Van İl Koordinatörü Bozkaya: Paylaştıkça pekişsin kardeşliğimiz

İyilik Derneği Van İl Koordinatörü Emrah Bozkaya Covid 19 virüsü nedeni ile evde kalan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için seferberlik başlattı.

Van Haberleri 31.03.2020 13:51:58 0
İyilik Derneği Van İl Koordinatörü Bozkaya: Paylaştıkça pekişsin kardeşliğimiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

#Evdekal kuralarına uyarak dışarı çıkmayan vatandaşlar için İyilik Der Van Temsilciliği olarak yardım kampanyası başlattıklarını açıklayan Bozkaya, iş insanı ve hayırsever Van halkını kampanyaya destek vermeye davet ederek "paylaştıkça pekişsin kardeşliğimiz" dedi.

Yardım kampanyasıyla ilgili Van Postası Gazetesine Konuşan İyilik Derneği Van İl Koordinatörü Emrah Bozkaya, “İyilik Der Van Temsilciliği olarak dünya genelinde süratle yayılan Covid 19 virüsünün ülkemizde de etkisini hızlı bir şekilde gösterdiğini üzülerek görmekteyiz. Yetkili mercilerin haklı olarak evde kal mesajlarına riayet eden özellikle dul ve yetim ailelerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelerimize destek vermek amacı ile seferberlik başlatıyoruz. Bu kapsamda valiliğe bağlı vefa gruplarının sahada ki yükünü hafifletmek amacı ile yardım kuruluşu olarak sahada etkin bir şekilde çalışmayı hedefliyoruz. Önce Allah'ın sonra da duyarlı vatandaşlarımızın yardımı ile sosyal sorumluluk bilinci ile bu yükü paylaşmayı şiar edinerek sahada ki çalışmalarımıza hız vermenin tam zamanı olduğunu düşünerek tüm halkımızı bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.  Paylaştıkça pekişsin kardeşliğimiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem