İpekyolu’nda okullar yüz yüze eğitime hazırlanıyor

VAN MERKEZ İPEKYOLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSA ŞİPAL, 2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARINI YERİNDE GÖRMEK VE ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ ÇALIŞMALARINA KATILMAK ÜZERE OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Van Haberleri 12.09.2020 13:09:38 0
İpekyolu’nda okullar yüz yüze eğitime hazırlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van merkez İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek ve öğretmenlerin mesleki çalışmalarına katılmak üzere okul ziyaretlerine devam ediyor.

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, beraberinde şube müdürleri Sadrettin Kelen ve Aydın Acarsoy ile birlikte, Erçek, Ağzıkara, Yukarı Gölalan, Erçek Mehmetçik İlkokulu Ortaokulları ile Erçek Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret etti. Okul yöneticilerinden 21 Eylülde kademeli olarak geçilecek yüz yüze eğitim hazırlıkları ve alınacak önlemler hakkında bilgi alan Müdür Şipal, okul öncesi ve 1. sınıfların 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan yüz yüze eğitim hazırlık çalışmaları, pandemi ve hijyen konularında okul idarecileri ve öğretmenlerin dikkat etmeleri gereken konularda uyarıda bulundu. Okulun derslik ve diğer birimlerini yerinde inceleyen Müdür Şipal, alınması gereken önlemlerle ilgili hatırlatmalarda bulundu. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi “Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu" kapsamında yapılan hazırlıkların ve diğer tüm çalışmaların yapıldığı ifade eden Şipal, okulların 2020-2021 eğitim-öğretim sezonuna hazır bir hale getirildiği görüldüğünü ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem