İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan görevine başladı

2019 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Van İpekyolu Kaymakamlığına atanan Sinan Aslan görevine başladı. 

Van Haberleri 3.09.2019 01:40:37 0
İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan görevine başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Daha önce Vali Yardımcısı olarak çalıştığı için Van’a ve İpekyolu’na yabancı olmadığını belirten İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, “Hızlı bir şekilde harekete geçip,  sokaklarında mutlu insanların yaşadığı bir İpekyolu için çalışacağız. Şu anda devam eden projeleri tamamlayıp, yeni projelerin startını vereceğiz” dedi. 

“BAŞARILI OLURSAK, ŞEHRİMİZE VE İNSANIMIZA KATKIMIZ OLUR”
Göreve başlar başlamaz çalışmaların startını verdiklerini ifade eden Kaymakam Aslan, “Yeni atandığım görev hem ilçemize hem ilimize hayırlı olsun. Van’da 3 yıla yakın vali yardımcılığı yaptım, daha sonra 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İpekyolu ilçesine kaymakam olarak atandım. İpekyolu Van’ın en büyük ilçesi, 330 bin nüfusa sahip bir ilçe ve Van’ın tamda kalbinde olan bir ilçesi.  İnşallah bu yeni görevimizde de başarılı oluruz. Biz başarılı olursak şehrimize de, insanlarımıza da katkımız olur” dedi. 

“HERKES BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ”
Herkesin ekibin bir parçası olarak çalışma arkadaşı olduğunun altını çizen Kaymakam Aslan, “Genel olarak yarın kurumda ki arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz, çaycısından müdürüne kadar bire bir tanışarak, sohbet edeceğiz. Kendi çalışma arkadaşlarının sıkıntılarını bilmeyen vatandaşının sıkıntısını bilemez ve derman olamaz. Bizim hiçbir çalışma arkadaşımızdan üstünlüğümüz yok, çay getiren arkadaştan, çalışan müdürlerimize kadar hepsi benim için birer çalışma arkadaşı mahiyetinde. Hepsi bir birinden değerli olan bu arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde buluşacağız. Ardından ilçemize, ilimize ve insanımıza hizmetimiz nasıl olacak, onu konuşacağız.

Eski Kaymakamımız Cemil Öztürk’e İpekyolu ilçesine yaptığı önemli ve büyük çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Onun yarım bıraktığı bir çalışma var ise dört elle sarılıp tamamlayacağız. Devamında da yapacağımız yeni çalışmalar ile İpekyolu ilçesinin mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olarak geleceğe taşınmasına katkı sunacağız” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem