İpekyolu Belediyesinden ‘Prestij Sokak’ çalışması

Van’ın İpekyolu Belediyesi, “Marka Bir İpekyolu İnşa Ediyoruz” projeleri kapsamında çarşı merkezinde bulunan 280 metre uzunluğundaki Hacı Osman Sokağı yeniden dizayn etmek için çalışmalara başladı.

Van Haberleri 11.06.2021 15:05:05 0
İpekyolu Belediyesinden ‘Prestij Sokak’ çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.06.2021 15:05

Van’ın İpekyolu Belediyesi, “Marka Bir İpekyolu İnşa Ediyoruz” projeleri kapsamında çarşı merkezinde bulunan 280 metre uzunluğundaki Hacı Osman Sokağı yeniden dizayn etmek için çalışmalara başladı.

Şerefiye Mahallesi’nde yer alan Hacı Osman Sokağı için yenileme projesini tamamlayan İpekyolu Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle yapım aşamasına geçmek için kolları sıvadı. Yaptıkları tüm projelerde altyapı çalışmalarına özen gösterdiklerini belirten İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, projenin tamamlanmasıyla İpekyolu sakinlerinin gezip dinlenebilecekleri, kaliteli bir sokağa daha kavuşacağını ifade etti. Başkan Vekili Aslan, “Kentimizin gelişimi ile ilgili kararlar alırken mahalle muhtarlarımızın, esnafımızın ve diğer vatandaşlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı başlatıyoruz. Çalışmalarımızda harcadığımız paranın her kuruşunun, vatandaşlarımızın cebinden çıktığının bilinciyle hareket ederek, projelerimizi sağlam temellere ve ihtiyaçlara göre yapılandırıyoruz. Tüm bu nedenlerden dolayı ileride elektrik, su ve kanalizasyon ile telefon ve internet iletişimi gibi konularda sıkıntı yaşamamak için altyapı kuruluşlarıyla irtibat halindeyiz. Altyapı sorununu giderdikten sonra sokaklarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Projelerimizle Van’ın cadde ve sokakları yenilenerek kentimizde büyükşehir havası esecektir. Çalışmamızın tamamlanmasıyla yıllardır ihmal edilen Hacı Osman Sokağımız, inşallah pırıl pırıl bir hale gelecektir” dedi.

Sokak yenileme çalışmalarının sadece Hacı Osman Sokağı ile sınırlı kalmayacağını, kentin pek çok noktasında benzer özellikler taşıyan sokak yapım projelerinin mevcut olduğunu belirten belediye yetkilileri, “Çarşı merkezinde 280 metre uzunluğundaki projede yol ve kaldırım düzenlemesi, dekoratif aydınlatma, otopark cepleri ve oksijen deposu ağaç, çiçek ve çimlerin yer alacağı peyzaj düzenleme çalışması yapılacak” ifadelerini kullandılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ