İpekyolu Belediyesi: Sokak hayvanları bize emanet

İpekyolu Belediyesi sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirmesi amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Van Haberleri 13.06.2021 22:44:35 0
İpekyolu Belediyesi: Sokak hayvanları bize emanet
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile hayvan sever gönüllüler hayvan besleme etkinliği düzenledi. İlçe sınırları içerisinde bulunan Sıhke Gölü yerleşkesinde yaşamlarını sürdüren sokak hayvanları için İpekyolu Belediyesi öncülüğünde yüzlerce hayvan sever seferber oldu.

Yapılan çalışmayı İpekyolu Belediyesi sosyal medya üzerinden, “Sokak hayvanları Belediyemiz'e emanet. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz ekipleri, hayvan dostu gönüllülerle, hayvan besleme etkinliği gerçekleştirdi. Sıhke Gölü çevresinde gerçekleşen etkinlikte, çocukların hayvanları severek beslemesi, etkinliğe adeta damga vurdu.” Şeklinde paylaşıldı.

Yapılan etkinliğe katılan hayvan dostu gönüllüler İpekyolu Belediyesi yetkililerine böylesi anlamlı ve yararlı etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti.

MUHTAR SAĞLAM’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Etkinliğe gönüllü olarak katılan Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam sosyal medya hesabından İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür ederek, “En küçüğünden en büyüğüne kadar her Hayvan Allah'ın eseri olarak değerlidir ve onun tarafından insana emanet edilmiştir, İnsanoğlu Hayvanlara merhametli, şefkatli olmakla mükelleftir, İpekyolu Belediyesinin düzenlediği besleme Programına katıldık, teşekkürler.” İfadelerini kullandı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem