İpekyolu Belediyesi'nden Ramazan boyunca bin 500 kişiye iftar yemeği

İpekyolu Belediyesi Korona Virüsü salgını nedeni ile hem sokağa çıkamayan hem de ortak iftar sofralarında bu yıl buluşamayan vatandaşları düşünerek iftar sofralarını ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına götürüyor.

Van Haberleri 24.04.2020 17:23:19 0
İpekyolu Belediyesi'nden Ramazan boyunca bin 500 kişiye iftar yemeği
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Belediyesi, İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Kızılay Van Şubesi’nin iş birliğiyle Ramazan ayı boyunca her gün üç çeşit sıcak yemek ve ekmekten oluşan iftar yemeği ihtiyaç sahibi bin beş yüz vatandaşa ulaştıracak.

Ramazan ayının hoşgörü, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde yaşanması için her yıl binlerce vatandaşın aynı sofralarda buluştuğunu ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan “Maalesef bu yıl Ramazan ayını salgın tedbirleri sebebi ile buruk yaşıyoruz. Eskisi gibi bir ve beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmeyi temenni ediyor, kardeşlik ve dayanışma ayı olan Ramazan'ın birlik olmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem