İpekyolu Belediyesi'nde HDP’li Azim Yacan kapının önüne ne zaman konulacak?

Şehit yakınlarını kapının önüne koyan İpekyolu Belediyesi’nin HDP’li Başkanı Azim Yacan’ın kapının önüne ne zaman konulacağı merak ediliyor. 

Van Haberleri 30.08.2019 09:03:00 0
İpekyolu Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.11.2023 23:55

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Sadece kayyım döneminde işe girenlerden 1’i şehit yakını 3’ü kadın 9 kişiyi işten çıkaran, İpekyolu Belediyesi HDP’li Başkanı Azim Yacan ve yönetimi kapının önüne konulma korkusu yaşıyor. 

İpekyolu Belediyesi’nin HDP’li Başkanı Azim Yacan ilk önce şehit yakını Abdül Vahap Şipi’yi "Biz şehit yakınını işten nasıl çıkarıyoruz ve devlet de bize nasıl bir şey yapamıyor görün" yaklaşımı ile işten çıkardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şehit yakınını kapı önüne koyanı biz de kapı önüne koyarız" açıklamasından sonra, Van İpekyolu Belediyesi'nin şehit düşmanı HDP'li Başkanı Azim Yacan da kapı önüne konulacağı günü beklemeye başladı.

HDP’LİLER HANİ KADIN HAKLARI SAVUNUCUSUYDU
Kadın haklarını savunduklarını iddia eden, kadınlar üzerinden toplumu etkilemeye çalışan HDP’liler, İpekyolu Belediyesi’nde göreve gelir gelmez yaptıkları ikinci icraat, farklı birimlerde çalışırken Zabıta Müdürlüğü emrine sürgün edilen Saliha Bahçe, Edanur Arvas ve Nazan Karatekin olmak üzere 3 kadını işten çıkarmak oldu. 

SEYYAR SALDIRIRISINA UĞRAYAN ZABITAYI TEDAVİ OLURKEN İŞTEN ÇIKARDI
Hukuk İşleri Müdürlüğü’nde çalışırken HDP’li Başkan Azim Yacan tarafından Zabıta Müdürlüğü emrine zabıta personeli olarak çalıştırılmak üzere sürgün edilen Ali Turan Abbasioğlu, 12 Temmuz 2019 günü Cumhuriyet Caddesi Sanat Sokağı girişindeki parkta seyyarların saldırısına uğramış ve yaralanmıştı. 

İyi niyeti suistimal ettiği gerekçesi ile HDP’li Azim Yacan’ın işten çıkarma olurunda yer alan isimlerden birisi de, görevini yaparken saldırıya uğrayan ve hastanede tedavi gören Ali Turan Abbasioğlu oldu. 

Görevini yaralanma pahasına yapmak mı iyi niyeti suiistimal etmek, yoksa görev başında yaralanan Ali Turan Abbesioğlu’nu tedavi gördüğü sırada işten çıkarmak mı iyi niyeti suiistimal etmek?

DÜNYADA TEK ÖRNEĞİ OLAN ABSÜRD İŞTEN ÇIKARMA GEREKÇESİ
HDP’li Azim Yacan işten çıkarmak yerine zabıta Müdürlüğü emrinde çalışmak üzere sürgün etme iyi niyetini suiistimal ettikleri için, Saliha Bahçe, Edanur Arvas, Nazan Karatekin, Nurullah Atlas, İsmail Almalı, Esat Işık, Muammer Takış ve Ali Turan Abbasioğlu’nu işten çıkarmıştı.

HDP’li AZİM YACAN KAPININ ÖNÜNE NE ZAMAN KONULACAK?
Şehit yakınını, kadınları ve hastanede tedavi olan personelini kapının önüne koyan, şehit düşmanı, kadın hakkı tanımaz, HDP’li Azim Yacan’ın kapının önüne ne zaman konulacağı Van kamuoyunda merak ediliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem