İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan Van FM’de Ziya Türk’ün konuğu oldu

Gazeteci-Yazar Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Radyo Programına konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında önemli  bilgiler verdi.

Van Haberleri 17.06.2020 01:43:10 0
İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan Van FM’de Ziya Türk’ün konuğu oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gazeteci Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gümden programına konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan kentte fark oluşturacak projeleri anlattı ve gençleri sevindirecek müjdeler verdi.

İpekyolu İlçesinde yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler aktaran Aslan, özellikle gençleri ilgilendiren konularda önemli açıklamalar yaptı. 08 Kasım 2019 tarihi itibariyle İpekyolu Belediyesi Başkan Vekilliği görevine başlayan Sinan Aslan, İpekyolu ilçesinde gerçekleşen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.

Dolu dolu geçen Radyo Programında Vanlıların merak ettiği tüm sorulara açık yüreklilikle cevap veren, zaman zaman özeleştiride de bulunan Başkan Vekili Aslan, dinleyicilere önemli mesajlar verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem