İçişleri Bakanı Soylu Bahçesaray’da yaşanan çığ alanında incelemelerde bulundu

Salı günü akşam saat 17.00 sıralarında üzerine çığ düşen minibüste bulunan 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 6 kişi ise sağ olarak kurtarılmıştı. Minibüste olduğu değerlendirilen ve sabah saatlerinden itibaren devam eden 2

Van Haberleri 6.02.2020 17:20:20 0
İçişleri Bakanı Soylu Bahçesaray’da yaşanan çığ alanında incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez eşliğinde çığ felaketi yaşanan bölgede incelemelerde bulunan Bakan Soylu ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Yapılan ziyaret ve incelmeleri Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Van valisi Mehmet Emin Bilmez, “İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Betül Sayan hanımefendi ile birlikte çığdan yaralı olarak kurtarılan vatandaşlarımızı hastanelerimizde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

"Bütün milletimize baş sağlığı diliyorum" diyerek mesajına başlayan  Vali Bilmez, “Van-Bahçesaray karayolunda meydana gelen 2. Çığ felaketinin ardından İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile olay bölgesinde incelemelerde bulunduk. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem