Hizmet-İş Sendikası ile Gevaş Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Hizmet-İş Sendikası Van Şubesi ile Gevaş Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

Van Haberleri 4.12.2020 19:21:18 0
Hizmet-İş Sendikası ile Gevaş Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gevaş Belediyesi şirketlerinde kadroya geçirilen personellere yönelik Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni düzenlendi. Belediye Başkanlık makamında düzenlenen sözleşme imza törenine Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, belediye yetkilileri ve sendika temsilcileri katıldı. 

İmza töreni sonrasında açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, taşeron sisteminin artık tarihe karıştığını kaydederek, toplu iş sözleşmesinin imza aşamasına gelmesinde büyük emek harcayan Belediye Başkanı Murat Sezer'e ve tüm yetkililere teşekkür etti.

Başkan Efeoğlu, "Sözleşme görüşmelerimiz boyunca haktan ve hukuktan yana insiyatif kullanan ve Belediyenin kıt imkânlarına rağmen hem ilçeye daha önce görülmemiş yatırımlar yapan, bunlarla birlikte işçisini de düşünen bir başkan ile bu sözleşmeyi yapmak bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

İşçilerin bu sözleşme ile yeni haklarına kavuştuklarını dile getiren Efeoğlu, "Belediye imkânları dahilinde bir dizi iyileştirmeler yapıldı. Ben tekrardan işçilerimiz adına Belediye Başkanımız Murat Sezer'e ve tüm belediye yetkililerine teşekkür ediyor, sözleşmemizin iki taraf için de hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ise, Belediye çalışanlarının haklarında bir dizi iyileştirme yaptıklarını, yeni toplu iş sözleşmesinin işçilere hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem