Hıdırellez Caddesindeki Çöpler Van’a yakışmıyor!

Türkiye’nin birçok şehri yeşilliğiyle, temizliğiyle göze hitap ederken bunlarla Van’ı kıyasladığımızda ise kentimizin ne kadar kirli, yeşilliği olmayan, düzensiz bir şehir olduğunu gözler önüne seriyor.

Van Haberleri 2.09.2021 14:02:46 0
Hıdırellez Caddesindeki Çöpler Van’a yakışmıyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesinde bulunan Hıdırellez Caddesi (Akköprü Deresi yanı) ve eski ilçe garajı olarak kullanılan durak, çöpten geçilmiyor. 
Hıdırellez Caddesinin neredeyse yol boyu çöplüğe döndüğü, yol çalışması yapıldıktan sonra yeşillendirilen alanda hiç yeşil alanın olmadığı ve cadde üzerinde yapılmış olan su deposuna benzer yapının sonucunda çevreye nasıl zarar verdiği gözlemlendi. Su deposuna benzer yapıyı yapan kişi veya kişiler de inşaattan kalan artıkları da Akköprü Deresine atmayı tercih etmiş.
Cadde yol boyu, maske, cerrahi eldiven, pet bardak, sıfır atık yazılı poşetler ve buna benzer birçok çöp yer alıyor. Eski ilçe garajının bulunduğu yerde de ise çöp bidonları olmasına rağmen vatandaşlar çöplerini kovalara atmak yerine çöp kovasının yanına atmayı tercih ediyor. 

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem